Tee nagu heaks arvad!

Mul on viimased mitu päeva sedasi mööda lennanud, et pole jõudnud arvutitki kätte võtta, kuigi peaks. Peaks “Lege podcasti” tarvis uusi sponsoreid hakkama otsima. Selle asemel olen ma hoopis mööbeldanud…projekteerinud, ehitanud, lõiganud, värvinud….lisaks veel ikea mööblit kokku pannud. Kõike seda tegin muidugi siseruumides – saagisin Mallu vannitoas. Pärast muidugi koristasin ära kah. Nii hästi, kui oskasin.

Sellest ehitamisest ja majandamisest ma rääkida tahangi. Milline lust on see kõik minu jaoks olnud! Pole midagi vahvamat, kui kaaslane, kes ütleb sulle: “Tee nagu heaks arvad. Ma usaldan sind.” Mallu kaasa rääkida ei osanud või ei tahtnud ja sedasi ma kogu selle asja ise välja mõtlesin. Olgu öeldud, et ta tegelikult saatis mulle tiktokis kunagi ühe video, kus oli kah kassidele vahva ronimispesa tehtud ning küsis, kas ma suudaks talle sellise ehitada. Muidugi suudan! Ma oskan kõike….ja mida veel ei oska..siis ainult seetõttu, et pole olnud võimalust proovida. Selline mu ellusuhtumine ja suhtumine iseendasse ongi. Võib-olla veits overkill, aga siiani olen kõigega elus hakkama saanud.

Ehitasin Mallu kassidele sellise majakese, kus nad saavad lebotamas käia ja vanast harjumusest muudkui küsisin tema arvamust, kas see või too sobib. Mallu vastas kõigele muidugi pohhuistlikult, et tal suva, tehku ma nagu ma tahan ja oskan. Temale kõik sobib. See tekitas muidugi minus palju rõõmu – naine usaldab mu visiooni ja ehituskvaliteeti. Muidugi tahtsin ma talle hea ja töötava asja teha, mis ka hea välja näeks.

Palju rohkem oleks masti maha kiskunud, kui ta oleks mul kõrval seisnud, igat asja kontrollinud ja dikteerinud, kus miski olema peab ja milline see üldse olema peaks. Sellisel juhul oleksin end nagu sibi tundnud. Selle asemel anti mulle vabad käed ehitada see “majakene” valmis oma nägemuse järgi. Kiideti veel takkagi. Seda Mallu oskab. Kiitmises on ta meister. “Kiida lolli…” nagu ma sellele alati vastan, kuigi südames on iga kord hea soe tunne. Mehed teevad naiste jaoks mida iganes, kui vaid selle eest kerge tunnustuse ja kiituse saab. Tänu ja austus toidab meest alati.

Tahaks kohe veel midagi teha.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Tee nagu heaks arvad!”

  1. Binance Avatar

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/register?ref=IJFGOAID

  2. Creare cont Binance Avatar

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *